Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سی‌بی‌اس، «گل همیشه بهار و رُز: یک داستان»، جدیدترین کتاب نوشته لوئیز گلیک است که این نویسنده ۷۹ ساله پس از بیش از ۱۰ مجموعه شعر و دو کتاب مقاله، نوشته و قرار است از ۱۱ اکتبر ۲۰۲۲ منتشر شود.

این کتاب ۶۴ صفحه دارد و روایت لوئیز گلیک از افکار یک دوقلوی شیرخوار است. این نویسنده پیش‌تر نیز در مورد کودکان نوشته، به ویژه در مجموعه شعر تحسین‌شده خود در سال ۱۹۹۰ با نام «آرارات»، اما در حالی که شعرهای او تا حدی برگرفته از دوران کودکی و تجربیاتش به عنوان یکی از والدین است، کتاب «گل همیشه بهار و رُز» با الهام از ویدئوهایی نوشته شده که پسرش از نوه‌هایش امی و لیزی از کالیفرنیا برایش فرستاده، چرا که گلیک به دلیل همه‌گیری کرونا قادر به دیدار با خانواده و نوه‌هایش نبوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گلیک، اخیرا در مصاحبه‌ای عنوان کرده بود: «به یاد دارم که به کسی گفتم تماشای دوقلوها مانند رفتن به باغ وحش است. شما رفتارهایی را می‌بینید که معمولاً در نوزادان نمی‌بینید، زیرا این کودکان قبل از این‌که تقریباً با هر کس دیگری رابطه داشته باشند با یکدیگر رابطه دارند».

صداها و تصاویر امی و لیزی در نهایت به کلمات منجر شد و گلیک، فصل کوتاهی نوشت و آن را برای پسرش ایمیل کرد و پسرش آن‌قدر این اثر را دوست داشته که آن را با صدای بلند برای خانواده می‌خواند، حتی اگر بچه‌ها برای درک آن خیلی کوچک باشند. او به نوشتن فصل‌ها و ارسال آن‌ها ادامه داد و در عرض چند هفته نسخه نهایی کتاب «گل همیشه بهار و رُز» آماده می‌شود.

لوئیز گلیک، متولد ۱۹۴۳ در نیویورک، تاکنون ۱۲ مجموعه شعر و تعدادی مقاله درباره شعر منتشر کرده است. او در کنار فعالیت به عنوان شاعر، در دانشگاه ییل نیز به عنوان استاد ادبیات انگلیسی مشغول به کار است.

این شاعر، نخستین اثر خود را با عنوان «ارشد» در سال ۱۹۶۸ منتشر کرد و مدت زیادی نگذشت که به یکی از مهم‌ترین شاعران ادبیات معاصر آمریکا تبدیل شد. از برجسته‌ترین مجموعه شعرهای او «زنبق وحشی» است که در سال ۱۹۹۲ منتشر شد و «آورنو» دیگر مجموعه شعر مهمش است که در سال ۲۰۰۶ به چاپ رسید.

از دیگر آثار قابل ‌توجه گلیک می‌توان به مجموعه سال ۲۰۱۴ او با عنوان «شب پاکدامن و وفادار» اشاره کرد.

این شاعر آمریکایی جایزه‌های متعددی را از جمله جایزه کتاب ملی آمریکا، جایزه انجمن منتقدان ادبی آمریکا و جایزه پولیتزر در کارنامه دارد. همچنین ملک‌الشعرای آمریکا بوده است.

او شانزدهمین زن برنده تاریخ نوبل ادبیات و نخستین زن آمریکایی برنده این جایزه در ۲۷ سال اخیر است.

۵۷۵۷

کد خبر 1627752

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: نویسنده ادبیات جهان ادبیات داستانی جایزه نوبل شاعر مجموعه شعر لوئیز گلیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۲۵۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«باران کوثری» سه داستان کوتاه را برای نابینایان روایت کرد

به گزارش خبرآنلاین،در اولین قسمت از «صد داستان»، باران کوثری داستان‌های «در تاریکی» نوشته احمد محمود، «بیچارگان» اثر ویکتور هوگو و «عید ایرانی‌ها» نوشته سیمین دانشور را برای نابینایان روایت می‌کند.

این برنامه به سردبیری کیوان کثیریان، در استودیو شهر صدای پارسیان ضبط شده و امیر تقوی صدابرداری و تدوین آن را برعهده داشته است.

این قسمت از «صد داستان» پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ساعت ۱۹ در سایت سوینا منتشر می‌شود.
سوینا (سینمای ویژه نابینایان)، «صد داستان» را با حمایت موسسه فرهنگی هنری دی تهیه و هر ماه یک قسمت از آن را منتشر می‌کند.

۲۲۰۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904261

دیگر خبرها

  • کتاب جدید بهمن پگاه راد رونمایی می شود
  • «گیج گاه» برنده جایزه نتپک شد
  • «باران کوثری» سه داستان کوتاه را برای نابینایان روایت کرد
  • این گنجینه را در نمایشگاه کتاب از دست ندهید
  • رویان، مهیار عیار و چند سریال دیگر
  • عرضه کتاب حاشیه‌نگاری‌ از دیدارهای رهبر انقلاب در نمایشگاه کتاب
  • جایزه نوبل ایرانی به ۶۲ محقق رسید
  • جایزه نوبل ایرانی به ۶۲ محقق اعطا شد
  • جایزه نوبل ادبی باید به فردوسی تعلق می‌گرفت
  • ۴۰ عنوان کتاب جدید از منشورات رهبر معظم انقلاب در نمایشگاه کتاب