Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد علی مجاهدی عصر شنبه در دیدار یاسر احمدوند معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که در منزل این استاد فرهیخته در قم برگزار شد اظهار داشت: احیای این انجمن‌ها بسیار مهم بوده و در گذشته قدم‌هایی برداشته شد، اما متاسفانه ناقص بود.

وی با بیان اینکه انجمی ادبی قم ۵۵ سال قدمت دارد تصریح کرد: در کل کشور شاید دو یا سه انجمن با این قدمت وجود داشته باشد، در گذشته عده‌ای تصور می‌کردند که کارها بدون وجود انجمن‌های مادر پیش می رود، اما این‌گونه نبود و از این مهم غفلت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجاهدی بیان کرد: هر شاهکاری در زبان فارسی داریم، سیراب شده از معارف ولایی است،  بیش از ۸۵ درصد از متون ادبی و به‌ویژه منظوم سابقه آیینی دارند، مقدمه شاهنامه فردوسی را اگر نگاه کنید می‌بینید که همه سر این سفره بزرگ شده‌اند.

وی یادآور شد: زمینه برای توجه به اشعار آیینی مستعد بوده و فطرت‌ها پاک است، اگر در این زمینه کار خوبی انجام بگیرد، نتیجه بخش خواهد بود.

پدر شعر آیینی کشور با بیان اینکه شاید تا پنج سال گذشته شعر آیینی قم حرف اول را می زد خاطرنشان کرد: کلاس‌های آموزشی مانند حافظ شناسی و کلاس‌های حوزه هنری تهران می‌تواند راه بیفتد و با تمام وجود در خدمت هنر و ادب کشور هستم.

در پایان این جلسه معاون وزیر ارشاد ضمن قدردانی از تلاش‌های استاد مجاهدی برای فرهنگ و ادب کشور، به اداره کل فرهنگ و ارشاد قم ماموریت داد تا راه‌اندازی دبیرخانه شعر آیینی کشور را با جدیت دنبال کند.

ناشران و مولفان درگذشته ناشی از کرونا تجلیل شدند

آیین بزرگداشت ناشران و مولفان درگذشته ناشی از بیماری کرونا طی برنامه‌ای با عنوان سوگ اهل قلم با حضور معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در فم برگزار شد.

مدیرکل ارشاد قم در این برنامه اظهار داشت: جایگاه ویژه نشر قم در کشور بر کسی پوشیده نیست و داشتن مقام نخست تولید کتاب دینی، داشتن بیش از هزار و ۴۰۰ ناشر، میانگین عناوین بیش از ۱۰ هزار کتاب در سال از افتخارهای مهم استان به شمار می‌آید.

سید موسی حسینی کاشانی همچنین بیان کرد: در ۲ سال گذشته فرهیختگان ارزشمندی را به دلیل بیماری کرونا از دست دادیم، وظیفه داریم که ادای دِین داشته باشیم.

برچسب‌ها وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قم شعر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قم شعر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قم شعر فرهنگ و ارشاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۲۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت سازمان ثبت از استعدادهای درخشان

مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور از دانش آموزان مستعد کشور در چهار محور «ثبت»، «آموزش»، «مشاوره» و «توانمندسازی» حمایت می‌کند.

به گزارش ایسنا، سیامک اسلامی رئیس مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و تیم همراه با حضور در دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی سازمان ملی استعدادهای درخشان «سمپاد»، در جریان جدیدترین ابداعات دانش آموزان نخبه کشور در حوزه‌های مختلفی همچون علوم پایه، فنی و مهندسی، پزشکی، هنری و انسانی قرار گرفتند. 

اسلامی در این بازدید که بیش از ۲۰۰ گروه دانش آموزی از مدارس استعدادهای درخشان سراسر کشور به تشریح نوآوری‌های خود پرداختند، تلاش و خلاقیت نخبگان نوجوان کشور را بسیار ارزشمند دانست و انگیزه ناب و ذوق زلال دوران نوجوانی را نقطه قوت آنان معرفی کرد. 

وی بر لزوم آگاهی دانش آموزان کشور از حقوق مالکیت فکری در زمینه اختراعات، طرح‌های صنعتی و علائم تجاری و برندها تاکید کرد و افزود: مرکز مالکیت معنوی در اجرای مأموریت‌های خود در عرصه ملی و بین‌المللی و تکالیف قانونی در راستای قوانین ملی و معاهدات بین‌المللی مالکیت فکری، در چهار محور «ثبت»، «آموزش»، «مشاوره» و «توانمندسازی» دارایی‌های فکری، حمایت ویژه از دانش‌آموزان مستعد کشور دارد.

اسلامی ضمن تشریح وضعیت مخترعان نوجوان کشور در طی سال‌های اخیر و لزوم تبدیل ایده به عمل و در نهایت محصول دارای ارزش افزوده، از دانش ‌آموزان خواست به تجاری‌سازی ابداعات خود، توجه داشته باشند تا علاوه بر نوآوری و کسب افتخارات معنوی، از منافع مادی محصولات خود، بهره‌مند شوند و با انگیزه مضاعف در مسیر شکوفایی خویش حرکت کنند و اولین ضرورت این فرآیند را حفظ حقوق مالکیت فکری دانست. 

در این بازدید، الهام یاوری معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان از برنامه‌های حمایتی مرکز مالکیت معنوی از دانش‌آموزان استقبال و برای اجرایی کردن این اقدامات، اعلام آمادگی کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نظام آموزش و پرورش، مسئله اول کشور/در دولت مردمی رفتار جزیره‌ای نداریم
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی:‌ معلمان در جامعه‌ توسعه یافته در صف اول تکریم قرار دارند
  • تدریس رشته ایرانشناسی در بیش از ۱۵ دانشگاه کشور
  • راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی محصولات فرهنگی ـ هنری هنرمندان
  • حمایت سازمان ثبت از استعدادهای درخشان
  • کارگاه آموزشی شعر رضوی در ارومیه برگزار می‌شود
  • اجرای بیش از ۴۰ عنوان برنامه جمعیتی در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان‌غربی
  • عیادت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از «رضا رویگری»
  • انتشارفراخوان حمایت از تولیدات نمایشی انجمن هنرهای نمایشی خوزستان
  • کنگره ملی طب ایرانی، فرصتی برای احیای میراث کهن و ارتقای سلامت جامعه